Változás: lehet jelentkezni kántorképző tanfolyamunkra!

2020.04.29

Tapasztalva a környező országok járványveszélyre vonatkozó szigorításainak enyhülését, és bízva abban, hogy a kántori szolgálat iránt érdeklődőknek idén is lehetőséget tudunk biztosítani a szakmai fejlődésre, kántorképzőnk tanáraival egyetértésben Intézetünk úgy döntött, képzésünket mégis is meghirdetjük a már megszokott nyári időpontban. 

 Az idei évben tehát a kántorképző tanfolyamunk 2020. június 24. és július 24. között kerül meghirdetésre. A jelentkezési határidő 2020. június 15., hétfő, 17:00. 

Amennyiben a járványveszélyre vonatkozó hazai hatósági rendelkezések a tanfolyam megtartását még nem tennék lehetővé, úgy egy későbbi időpontban és módosított tanrenddel, formával szeretnénk lehetővé tenni tanfolyamunk elvégzését. Az esetleges időpontmódosításról és a további tudnivalókról a jelentkezőknek legkésőbb 2020. június 19-ig e-mailben küldünk ki értesítést, továbbá a változást honlapunkon is közzétesszük.

A jelen helyzetre való tekintettel az idei évben az új jelentkezőink esetében eltekintünk a plénániai ajánlás kikéréséről (pótolva azt a következő években), továbbá minden jelentkező jelentkezési lapját e-mailben várjuk a malezi.hakk[@]gmail.com címre.

A jelentkezési lap elektronikusan is kitölthető és elmenthető, így nem szükséges kinyomtatni azt. A kitöltéshez Adobe Reader program használatára van szükség.

Képzési tájékoztatónkat és a jelentkezési lapot az alábbi oldalról lehet letölteni:

A felvételivel kapcsolatos követelményeket kurzusokra lebontva alább érhető el:

Irodaházunk bizonytalan idei zárva tart, így bármi kérdésük, kérésük adódna a tanfolyammal kapcsolatban, kérjük, hogy a fent megadott e-mail címen keresztül tegyék fel.

Bízva a személyes nyári találkozás lehetőségében, szeretettel várjuk jelentkezőinket!