Nyári kántorképző tanfolyam - 2021

2021.05.04

Sajnos az idei évünket sem kímélte a járványhelyzet, és több szempontból új helyzetek elé állított mindenkit.  Azonban tanfolyamunkat szeretnénk az idei évben is megtartani, lehetőséget biztosítva a kántori szolgálat iránt érdeklődőknek a szakmai fejlődésre. Mivel a járványhelyzet és az ezzel kapcsolatos jogszabályok, előírások folyamatosan változnak, így mindig az aktuális rend és szabályozások szerint tudjuk majd tanfolyamunkat indítani.

Az idei évben tehát a kántorképző tanfolyamunk 2021. június 28 és 2021. július 27. között kerül meghirdetésre. A jelentkezési határidő 2021. június 18., péntek, 17:00.

Az oktatási intézményben a maszkviselés, a megfelelő távolságtartás és higiénia betartása kötelező!

Amennyiben a járványveszélyre vonatkozó hazai hatósági rendelkezések a tanfolyam megtartását még nem tennék lehetővé, úgy egy későbbi időpontban és módosított tanrenddel, formával szeretnénk lehetővé tenni tanfolyamunk elvégzését. Az esetleges időpontmódosításról és a további tudnivalókról a jelentkezőknek legkésőbb 2021. június 24-ig, e-mailben küldünk ki értesítést, továbbá a változásokat, tudnivalókat honlapunkon is közzétesszük.

A jelen helyzetre való tekintettel az idei évben az új jelentkezőink esetében eltekintünk a plénániai ajánlás kikéréséről (pótolva azt a következő években), továbbá minden jelentkező jelentkezési lapját e-mailben várjuk a malezi.hakk[@]gmail.com címre. Aki a 2020-as és 2021-es években nem hoz plébániai/lelkipásztori ajánlást, attól kérjük, hogy ezt a 2022-es évben pótolja majd!

A jelentkezési lap elektronikusan is kitölthető és elmenthető, így nem szükséges kinyomtatni azt. A kitöltéshez Adobe Reader program használatára van szükség. 

Bízva a személyes nyári találkozás lehetőségében, szeretettel várjuk jelentkezőinket! 

TANDÍJ BEFIZETÉSE CSAK A FELVÉTELI VIZSGÁT KÖVETŐEN ESEDÉKES! Kérjük, hogy előre ne fizessék be a tanfolyam díját, mert a felvételi vizsgán dől el, hogy ki és miként végezheti el a képzést.