Kántori lehetőség Ravazdon

2019.10.29
fotó: miserend.hu
fotó: miserend.hu

A Pannonhalmi Területi Apátságon belül működő ravazdi Szent Márton Plébánia kántori állást hirdet. Szeretettel várjuk elsősorban fiatal kántorok jelentkezését, akik megfelelő liturgikus ismeretekkel rendelkeznek és magas színvonalon jártasak az egyházi zenében, kórusvezetői tapasztalatuk is van, valamint a plébániai adminisztrációban is gyakorlottak.

Alkalmasság feltételei: lelkiismeretes, rugalmas és precíz munkavégzés, kreatív és konstruktív tárgyalóképesség, jó kommunikációs készségek.

Juttatások: bejelentett munkaviszony, kafetéria, útiköltség térítése, szolgálati lakás (2 szoba, fürdőszoba, konyha), internethozzáférés. A közüzemi díjak egy részét az egyházközség megbeszélés szerint vállalja.

Munkavégzés: Négy településen történő liturgiai szolgálat (szombaton és vasárnap szentmisék, temetések, esküvők), heti 4 X 2 órában irodai ügyelet. Koncertszervezés és a plébániai programokban való aktív közreműködés. Szabadidőben egyéb szolgálatok vállalása is lehetséges a környék bencés plébániáin többletbevétel érdekében.

Elérhetőségek:
Pannonhalmi Főapátság
9090 Pannonhalma, Vár 1.
Mobil: +36 (30) 920 2246
Mail: arnold@osb.hu
Net: 4plebania.hu